Spejlblanke mennesker i coronakrisen

HVORFOR…………………………………………………………………….

Det her burde slet ikke være nødvendigt, men de der klistermærker, som der er i en del butikker efterhånden ikk.. Dem skal vi (ÅBENBART!) have flere af!

IKKE bare ved kassen, men rundt omkring i butikkerne, og helt til udgangen, så folk forstår hvor de skal placerer sig!

VOKSNE mennesker…COME ON!! Er det virkelig nødvendigt med KLISTERMÆRKER for at minde jer om, at VI SKAL HOLDE AFSTAND…?!

Var ovre i min lokale brugs her til aften. De har sgu gjort det så godt med klistermærker ved kassen, og beskyttelsesruder foran dem der sidder ved kassen, for at beskytte deres ansatte,-og kunderne! 🙂 De har sat handsker, og sprit ved indgangen, og er en brugs der har styr på tingene! Super kundeminded, og god til at tage hensyn i den her ret specielle situation, som vi allesammen står i nu! Problemet er ikke brugsen, eller en af de andre butikker rundt omkring i vores land, som vi alle handler i! Problemet ligger ved en del af vores befolkning, som STADIG ikke har forstået det, men nu skal jeg nok pensle det ud:

SELVOM DU IKKE KAN SE ET KLISTERMÆRKE PÅ GULVET,-SÅ SKAL DU STADIG HOLDE AFSTAND!!!

Der var en ældre mand der skulle pakke sine varer, og for at overholde afstandhensynene, så stod jeg der, og ventede, -også selvom jeg havde betalt. For hvis jeg ville have mine varer NU, så skulle jeg hen til den ældre mand, hvilket var et no go,- pga afstandshensynene. Og hvad skete der så….En af de her mennesker, som tror at reglen kun gælder hvis der er klistermærker på gulvet, gik tæt på mig, for at betale sine varer! 😑😶

Hun ved IKKE, om JEG har Covid19, eller om jeg er rask smittebære, og jeg ved heller ikke om hun evt er? Gad vide hvor mange der gør sådan i Danmark pt….. Vores verden er forandret, og vi bliver nødt til at stå sammen om at holde afstand.

Lidt hensyn tak…Og ÅBENBART flere klistermærker 😏

/Katherina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen