Blæk og udødelig kærlighed

Kære læsere. I dag er det 16 år siden, at min søn David døde 💔 Trods den massive sorg, så fandt jeg glæden ved livet igen.

Jeg blev mor til Mikkel, Mikas, Alexzander, Nicklas og Mia ❤️🤗 En stor familie kræver en del bordopdækning. Men selvom min familie er ret stor, så vil der altid mangle en tallerken ved mit spisebord, og det kan selv tiden ikke gøre noget ved..

I alle de her år har jeg sagt: “Engang bar jeg dig under mit hjerte. Nu vil jeg bærer dig i mit hjerte for altid”. Så det her med et hjerte er noget jeg forbinder med min søn 💙 Et lille stillestående hjerte som ikke slår, men som alligevel er en vigtig del af mig.

Det lille stillestående hjerte blev mit livs første tattovering ved 17 tiden I DAG! Foreviget i den fysiske verden 💙 I hjertet gemt. Aldrig glemt..

Katherina

1 kommentar til “Blæk og udødelig kærlighed”

  1. Jeg føler så meget med dig Katrina. Jeg mistede selv en søn i januar for 11 år siden. Han vil altid mangle når vi sidder ved bordet eller hygger med familien. Men han vil altid være med i mit hjerte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen