Back on track! <3

Kære læsere

I dag har vi været nede og se på vuggestue til Nicklas..!!! 🙂 Det gik faktisk rigtig godt, men her en af dagene tager vi lige endnu et kig før vi er helt sikre 🙂 Vi begge har dog en ret god mavefornemmelse omkring stedet hvilket er meget vigtigt! 🙂

Mens jeg sad med Mia og Alexzander inde i stuen, kunne jeg høre min mand og Nicklas småsnakke ude i køkkenet 🙂 Jeg blev lidt nysgerrig og listede ud for at lure 😉

Tjek lige et sødt syn! 🙂 <3 

15juni1

Far & søn stod og var i gang med at finde en lækker Dr Phil opskrift 🙂 Jeg lod som ingenting og listede tilbage til stuen 🙂

Jeg elsker at Nicklas er blevet så stor at han er begyndt at ville hjælpe til. Han er en superdejlig dreng <3 🙂

hue2

Nu hvor klokken er mange og børnene sover, så skal der læses i min Dr Phil bog..! Jeg har haft nogle uger hvor det har været svært at finde rytmen igen. Det gik ellers SÅ godt! Jeg lagde nogle før og efter billeder op i maj måned der viste hvad der skete med min krop på bare 7 dage..! Hvis ikke at du allerede har set det, så klik HER <—- 🙂

Efter en masse varme dage og vildt dårlige undskyldninger, så frygtede jeg resultatet! Dog ligger min vægt på 81,3 kg så det er sgu okay! 😀 Det kunne have været meget værre! Jeg havde frygtet at den lå på 86+ moms og afgift, men PYHHHHH det var ikke tilfældet! YAI..! 😀

Så nu skal der hygges med noget aftenlæsning. Back on track, og med en dejlig mand, og en skøn lille søn der har været flittige i køkkenet, så ser det ganske lyst ud! 🙂 <3

Jeg håber at flere danskere får øjnene op for Dr Phils 20/20.. ! 🙂

Hvis du har fået interesse for bogen, så kan den købes HER <—

Fortsæt god aften derude 🙂

/Katherina

5 kommentarer til “Back on track! <3”

 1. Trine Christoffersen

  Jeg prøvede “din” morgenmad med vanilieskyr, kanel, æble og nødder… Mums siger jeg bare, det er blevet det faste morgenmåltid her hjemme og en gang i mellem bliver det også brugt som snack om aften ( er blevet en dårlig vane den aften snack)
  Tak fir en god og hyggelig blog 😉

   1. Hej Katherine
    Ved du om bogen er udkommet på dansk nu eller om den stadig kun er på engelsk.

    Og håber i alle har det godt hos jer og alle jer dejlige børnene.

    Vh Linda

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen