ADHD

2019 bød på mange forandringer. Ligegyldig hvad jeg gjorde, og ligegyldigt hvilket forløb jeg havnede i, så gik det galt. Jeg begyndte at ane et ret tydeligt mønster, og selv da jeg var 100% sikker på hvad problemet var, så var jeg fortsat opsat på, at fikse mit problem på min egen måde. Tiden gik, og jeg sværger. Hvis man kunne få en pris for at fucke op, så var jeg en helt sikker vinder..!

Det her har påvirket alt fra relationer, til kurser, udd, arbejde, generelle muligheder, praktikker, forhold, ægteskab, og venskaber.

Mit seneste forløb startede i 2019. I det her forløb skulle jeg afklares, og med rette hjælp fik jeg kontaktet lægen, fik en henvisning, og blev skrevet på en venteliste. I 2020 fik jeg diagnosen ADHD .

Jeg kommer fra et misbrugsmiljø, og for mit vedkommende har det betydet, at mit syn på medicin var ret twistet. Medicinsk behandling var altså et 100% NO GO. Lig mærke til at jeg skrev VAR, og ikke er 🙂

Lang historie kort: Jeg afprøver i disse historiske corona-dage: Rent faktisk medicinsk behandling.. !!

Hvis jeg skal beskrive effekten af den medicinske behandling indtil videre, så svarer det til at sutte på et bolche med papir på 😏

Jeg vil slutte af med at fortælle, at jeg for et par dage siden, fik lyst til at tegne igen 🙂 Jeg fik den her ide med at tegne livssituationer fra min hverdag,-som et egern! 😄 Jeg valgte egernet fordi man plejer at joke med beskrivelsen af ADHD med:

“ADHD er når man….HEY! SE ET EGERN”!

Måske kan nogen af jer genkende jerselv i den her tegning 😀

Pas på hinanden! 🤗

/Katherina

1 kommentar til “ADHD”

  1. Alt er ikk hvad det ser ud til hos andre😱 alle har så travlt med at alt skal se perfekt ud for andre..
    Vær dig selv og skid på hvad andre tænker..
    Du kan så mange fantastiske ting og er en god mor ❤️
    Håber du får det godt og finder ro med medicinen, at du kommer til at se at du er god nok på din måde ❤️
    Kh Gita

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen