Et ganske særligt år

Halløj derude 🙂

De sidste par år, har for vores familie, været en god omgang blandede bolcher. Og selvom der har været nogle lyspunkter, så står jeg alligevel tilbage med en følelse af, at det har været de værste år nogensinde.

Siden 2015 har der ikke været en god lang periode, hvor man bare har følt, at livet var på rette spor.

Men det skal der laves om på nu, og jeg tror helt sikkert, at bunden er ramt, og det fra nu af kun kan blive bedre 😀 Vi står overfor en håndfuld livs forandringer, som kommer til at gøre 2019, til året hvor alt igen bli’r godt!

Det blir året hvor der igen kommer styr på det hele 😀 Jeg kan bare mærke det.. Har et overskud, som jeg ikke har følt længe.. Har en fornemmelse, jeg helt havde glemt hvordan føltes!

Og bare rolig 🙂 I kommer helt sikkert til at høre meget mere om det hele 😉 Men en ting ad gangen 🙂

Glæder mig til igen, at kunne dele min glæde med jer alle – her på vores nye blog 😉

/Peter


Følg os på de sociale medier her:

Facebook – Instagram – YouTube – Twitter

Skriv et svar