Det er hårdt at være forældre!

Kære læsere

I går var vi i Jesperhus, og mens børnene var dybt koncentrerede af at bygge et kæmpe tårn, der sad Peter dybt koncentreret i sin egen bobbel 😀

Støj niveauet kan være ret heftigt. Både herhjemme, og i legeaktiviteter som Jesperhus 🙂 Til sidst når man et punkt, hvor hjernen ender på autopilot i nogle sekunder, og det fik jeg hapset et billede af !! 😀 Man er til stede, men ens hjerne er midlertidig ude af funktion 😀

Bare se her 😀

Peter has left the building 😀

Kort efter var han ved fuld bevidsthed, og holdt øje med Mia! 🙂

 

Hun er en vild lille pige! 😀

 

Hun er hurtig, hun er larmende, hun kaster sig på gulvet hvis ikke hun får sin vilje ^^ Hvis ikke man kan se hende, så kan man hører hende! Hvis man ikke kan nogen af delene, så er der helt sikkert ballade på programmet !! 😀

Håber at i har haft en god weekend, og at i fået en god start på en ny uge 😀

 

/Katherina

 

 

 

 

Skriv et svar