Børn og sygdom

Alex klagede over lidt ondt i maven søndag aften. Mandag morgen havde han stadig ondt, og vi var ret sikre på at han skulle blive hjemme. Et barn der har ondt i maven skal IKKE i børnehave. Jeg er ligeglad med hvilket job man har som forældre – hvis man har et barn der tydeligvis fejler noget – så skal det ikke sendes afsted. BUM! Alex har hverken haft feber eller dårlig mave i 3 dage, men han har stadig ondt, og så skal han ikke sendes i børnehave. Jeg hader de forældre der sender deres børn afsted på panodil i håbet om at det bliver bedre op af dagen..!

Hader at se syge børn i børnehaver/vuggestuer. Som mor til mange, så har vuggestuer, børnehaver, skoler og sfo været en stor del af mit liv siden 2006…!! Jeg har tit set syge børn, og hvor er det røv at aflevere mit barn på en stue, hvor der gik et barn rundt med blanke øjne og 11 taller. Det var så soleklart at det barn skulle kaldes hjem under dynen, og have noget kamille te og se tegnefilm! Når jeg er syg, så vil jeg gerne være hjemme og blive rask. Mine børn skal have samme behandling og muligheder under sygdom.

2augustred2


Håber snart at han har det så godt, at Peter kan komme tilbage til huset, og komme videre med det hele ( Læs mere her <– ) Der skal jo både males noget mere, laves nogle små ting, og nåh ja – Sættes et stykke væg op 😀 Håber virkelig at han kan nå at blive færdig, inden hele familien rykker ind 🙂

Og mens manden render rundt og laver hus, så kan jeg sidde her og surfe efter alt det vi mangler til huset 🙂 Vi skal blandt andet ha købt en masse nye  gardiner 🙂 Har kigget lidt på sådan noget her, men aner virkelig ikke hvad jeg skal vælge O.o Vil allerhelst ha noget, som går igen i alle lokaler, så det ikke blir alt for underligt at se på 🙂 Det værste blir nok vores soveværelse. Der er to trekantede vinduer :/ Har jeg sku ikke prøvet før, og er virkelig på bar bund.. Og så er der resten af overetagen – Der er Velux vinduer, og de skal jo også passe ind i resten 🙂

Men det ordner sig nok det hele 🙂

/Katherina


PS – Hvor lang tid tror i, at Peter skal bruge på den væg ??

– Den som gætter rigtigt, får et ekstra lod i vores konkurrencer 😀

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker gave til dit barn <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker omgang selvforkælelse <3

Skriv et svar