London & Paris

I sidste uge købte vi to billeder til Mikkels nye værelse…..Det ene billede er af London, og det andet billede af Paris. Det er de byer som Mikkel drømmer om at besøge, og vi syntes at det ville være fedt at han kunne sidde og kigge på det han drømmer om 🙂 Det er kort tid siden at jeg kiggede på nogle sites og overvejede at overraske Mikkel med det vildeste…..Hvor er jeg glad for at det ikke blev tilfældet…….. Min frygt har holdt mig tilbage. Jeg blev ved med at tænke “hvad nu hvis”, og nu er verden endnu en gang i sorg over at skulle udsættes for disse tragedier! 🙁

Stakkels uskyldige mennesker…. 🙁

dove

Jeg håber at der en dag..kommer en dag…Hvor vi ikke skal frygte terror længere… 🙁

Danmark virker til at være det sikreste sted at være! Der bliver næppe nogle ture udenfor Danmark for vores families vedkommende…..! London og Paris må forblive nogle drømme der forhåbentlig en dag……………. langt ude i fremtiden……………kan blive til virkelighed…

I aften tænder vi lys for London…

/ Katherina

 

Skriv et svar