Held i uheld :/

Kære alle 🙂

I går skrev jeg en lidt længere update på vores bolig projekt ( Hvis ikke du allerede har læst det, så klik her <– ). Her til morgen var jeg så super kampklar 🙂 Skulle bare ud i huset, og ha fixet en masse – Meeeen det gik ikke helt sådan, for vores dejlige lille Alexzander er blevet syg 🙁 Så dagen i dag, har stået på kærlig pleje af vores basse <3

Men netop som jeg troede, at jeg ikke ville komme videre, så fik jeg et rigtig lækkert opkald 🙂 Det forholder sig sådan, at det hus vi gik og ventede på svar fra, til vores store frustration blev udlejet lige foran snotten på os ( Læs mit sure opstød her <– ). Men vi er faktisk gået hen og blevet go’e venner med hende som har lejet det 😀 Og vores børn leger super godt med hendes 😀


Nåh men anyhow – Hun ringede lige idag, og fortalte at hendes ven gerne ville hjælpe med at få hentet nogle ting i Jem og Fix 😀 Hvor fedt er det lige 🙂 Så nu står der materialer klar til at lave lidt væg i huset 😉 Og ja ja, jeg skal nok få den lavet hurtigere end sidste gang ( til dem som mindes væggen på Amager ) 😉

Havde jeg været i huset i dag, så havde jeg ikke lige fået hentet de ting 🙂

Det er sku da held i uheld – Og Alexzander har så småt fået det bedre 🙂 Lige nu ligger han her ved siden af mig, og ser Zootropolis <3

Rigtig go aften derude 🙂

/Peter


<3 Husk også vores 2 konkurrencer <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker gave til dit barn <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker omgang selvforkælelse <3

Skriv et svar