Skidt og møg ;)

Hvor er jeg træt af børn der sviner! Men det gør de altså, og sådan er det 😉 Bum 🙂 Når vi besøger barnløse venner og de beklager for deres “rod”, så kan jeg få helt dårlig samvittighed over mit syn på hvad svineri er.. Hehe 😉 😀 Man vender sig faktisk til at være et levende viskestykke, eller til at have nogen der under et kram vælger at tørre næse i ens bluse 😉 🙂


Her er et sødt billede af Alexzander & Nicklas fra sidste år 🙂 <3

honningkage

Ja der bliver svinet ting til, men hold nu op hvor jeg elsker dem højt! <3


Hvis børnene får chips, så har Nicklas (vores søn på knap 3) fået en ide om, at chips er noget man kaster op i luften, griner af og tramper på mens man griner endnu mere 😉 🙂 <3 Nuttet syn bevares, men altså… TRÆLS på svineri-kontoen! 😉 😀

Nu har jeg fundet den her side med forskellige støvsugere, der er skræddersyet til hver enkelte families behov!

Der bliver endda beskrevet at hvis man har det sådan og sådan, så anbefaler man IKKE det og det produkt..! 😀 Sejt! 😀

Jeg har virkelig brug for noget ærlighed fra producenten, når det kommer til støvsugning. Det er pænt nederen at købe den ene efter den anden støvsuger fordi de kradser af :/


blow2

Sorry..Jeg ku ikk lad være..! 😀 Er det her ikk bare det fedeste støvsuger billede ever? 😀


Well…. Som vi skrev igår, så går vi i øjeblikket og leder efter hus ( Det kan du læse om her <– ), så tiden er nok kommet til at finde en støvsuger, der matcher vores familie sådan pænt meget! 🙂

Jeg søger nogen der er ret erfarne mht. de 2 støvsugere jeg føler mig lidt splittet imellem?

—–> Støvsuger A <—–

—–> Støvsuger B <—–

*

Hvis du skal sikre dit hjem en fed rengøring,-hvilken en af af de 2 støvsugere ville du så hælde mest til?

Jeg påskønner hvert svar! <3

/Katherina

 

3 comments / Add your comment below

  1. Vi er selv en familie på 6 🙂 vi har været igennem rigtig mange støvsugere 🙂 pt har vi en miele s8 som vi er meget glade for, den holder godt og har mega go sugeevne.. ved godt det ikke er en af dem du spørger om.. vi blev anbefalet at holde os langt væk fra poseløse støvsugere.,.

Skriv et svar