Min sidste uge i 20erne! #1

Kære læsere

I dag er der EN UGE til jeg fylder 30 ÅR…!! Tænk at det her er min sidste tirsdag i 20erne! Det er da sådan lidt sært når man tænker over det 🙂 Tiden går! Vores “lille” Alexzander er snart 4½..! 🙂 Her giver han mig min morsdags gave 🙂 <3

morsdag

Det kan du læse mere om HER <—

Her forleden ville Peter gerne give mig min fødselsdagsgave før tid. Han lagde den under min hovedpude, og sagde “hvis du gerne vil have din gave nu, så ligger den under din pude!” 🙂 Men efter en lang dag med aktive børn var jeg helt smadret, så jeg faldt i søvn.. Zzz 😀

Da jeg vågnede ville han stadig have mig til at åbne gaven.

Jeg blev nysgerrig, og skyndte mig ind i soveværelset for at se hvad der lå under puden!! 😀

Se hvad jeg fandt..! Omg!

gave1

NO WAY om jeg vil åbne den!!

Jeg har på fornemmelsen at jeg vil fortryde at åbne lige netop den her gave før tid!

De næste 7 dage skal gå med at UNDGÅ at blive fristet og åbne gaven..Hehe..Åwr det bliver svært…..! O_o 😀

Jeg får den først tirsdag aften i næste uge. Der er lang tid til!

Jeg er spændt på at se hvad det er! 😀

/Katherina

1 comment / Add your comment below

  1. Hvor er I søde . Jeg har fulgt jer meget i de unge mødre og i skal nok klare jer.Jeg følger jer stadig på jeres side. Knuzz og fortssat held og lykke

Skriv et svar