Det med vægten går af helvedes til..

Kære læsere

Jeg tror ikke at turen i dag kunne have været værre. Jeg blev kaldt tyk. Okay, det ved jeg at jeg er, men når man har tabt så mange kg, og det stadig ikke er nok til at folk lukker kæften, så er det nedslående at høre sådan noget 🙁 Siden midten af maj har jeg forsøgt at tage mig sammen IGEN. Så går det i nogle dage, men så kikser det igen. Det er som om at jeg starter forfra,-HVER dag. Jeg er ved at blive kvalt i at starte forfra! Mit tøj sidder elendigt og jeg føler at mit ansigt ligner en tyggegummi-maskine.

Jeg burde få en medalje for at gå ud af min hoveddør hver dag og tage imod folks blikke. I dag var det ikke kun nogle blikke. I dag var det også med ord. Selvfølgelig ville jeg klæde mig anderledes, og udstråle noget andet hvis jeg havde det bedre med migselv 🙂 tblog

Når jeg tjekker badetøj, så falder jeg altid for designs som har et afslørende design.

ISÆR den her! <– Waow! Hvorfor er det altid den slags jeg syntes er pissefedt? Det i min størrelse ligner jo hospitals- big- mama- på den- ugly- måde-badetøj 🙁

 Meeen hvis jeg tog den på ville jeg vel ligne en skinke? Altså. Jeg vil gerne se pæn ud. Ikke tiltrække Garfield.

På vej hjem gik vi i Fakta. Købte ind til hvad der forhåbentlig bliver endnu en ny start i morgen tidlig. Jeg gider ærlig talt ikke. Jeg er kørt helt død i at starte forfra! O_o Havde et stort ønske om at ramme 79,9 kg den 2 august hvor jeg fylder 30, men jeg er tilbage på 84,0 kg… x(

Hvordan skal jeg kunne nå det uden at leve af vand og salatblade? Hvor nedslående. Jeg havde endda kigget på et par kjoler som skulle ende med være min succes-kjole ved de 79,9 kg… 🙂

MIG

Den første jeg kiggede på, er den her <–

Den er sommerlig og sød! SÅ vild med den! <3

Den anden kan ses her <– Den har et lidt nuttet men stadig flot look! <— Så amazing…! 😀 Men sådan som mit fedt sidder placeret så vil jeg se gravid ud i begge kjoler. Det er det sidste jeg gider! 🙁

Havde set frem til at ligge et billede ind og høre folks reaktioner. Men nu vil jeg egentlig bare pakke mig væk for hele verden. Det kan jeg desværre ikke, for jeg er mor og skal tage mig sammen og se verden i øjnene hver dag! Så here goes. I morgen..Endnu en ny dag. Endnu et nyt forsøg på at blive til den jeg gerne vil være!

En slankere version med sili-patter.

Someday..!

/Katherina

PS/ Tjek min fb gruppe Kun for tabere 2016<—

 

12 comments / Add your comment below

 1. Du er skøn som du er – en flot pige – jeg har altid beundret dit ansigt. Og hey du har født børn -jeg fik min datter for 9 år siden og har ikke tabt mine kg endnu, men jeg når det nok 😉

 2. Vil råde dig til at prøve sense… det er normal mad men med håndfulde… suzy har opfundet det. søg efter sense på fb så kommer der grupper op… prøv det… det IKKE en kur og det kan holdes. Tror på dig

 3. Kære katherina

  Nej hvor kan jeg bare se mig selv i det du skriver..
  Jeg har også forsøgt mig på utallige af kure, og hver gang fejlet.
  Jeg har født min mindste datter for snart 6 mdr siden. Og har den sidste måned, gået og tænkt og undersøgt en masse, for at finde ud af hvordan jeg nogensinde kunne blive den bedste version af mig selv. Jeg vil ikke blive ved med at være den tykke i vores omgangskreds, jeg vil kunne sidde på gulvet med mine piger, uden at sidde mega dårligt, fordi man føler sig stor.
  Efter en masse Google så er jeg kommer frem til at prøve F.I.T c9 det er ikke en dicideret kur, men et “program” man skal følge i 9 dage, for at nulstille kroppen, og få ny energi. Man kan efterfølgende gå videre med F1 som har mere fokus på mad og motion. De fleste “anmeldelser” af det er meget positive og siger at man får et helt andet forhold til mad.
  Jeg ved ikke om det kunne være noget for dig, som kunne hjælpe dig..
  Hvis du har brug for en penneven til sparring, og vi måske kan hjælpe hinanden til at komme videre, og få buk med de overflødige kilo, og blive den person udenpå som man er indeni 😊
  Mange positive tanker din vej.

 4. Du ser rigtig godt ud, det er virkelig min mening:) jeg er selv en meget stor pige, og lige pt tæller jeg kalorier, og jaa jeg fik også en øv igår, havde efter en uge med streng spis sund ryggrad igen taget på:,( og jaa noget af en dukkert:(
  Jeg synes det er virkelig svært, jeg elsker mad, og hyggen ved det, og kæmper for at finde alternativer, men jaa det er så svært:( men op med humøret:) er sikker på du nok skal nå målet en dag:)
  Mvh
  Heidi

 5. Der er absolut intet galt med dig. Vi vil alle gerne være tyndere især når vi har noget på sidebenene. Men Come on.. Du er smuk og Peter elsker dig for dig og ikke for hvordan du ser ud. Knus.

 6. Jeg er også tyk. Og kan slet ikke følge en kur, Det er total nedslående men det dur simpelthen ikke at jeg sætter begrænsninger for mig selv, på den måde. Jeg skal ikke følge en bestemt kur, men bare altså bare tænke over hvad det er jeg propper i kæften. Det der virker bare nogenlunde her er, ikke proppe hovedet med alle de gode ting (altså de usunde 😂) også spise sundere, køber kun brød der er fuldkornsmærket og nøglehulsmærket fx. Mere grønt osv osv også cykler jeg meget når ungerne skal afleveres i de forskellige institutioner.
  Og så slipper man for at starte forfra hele tiden. ❤ Held og lykke jeg ved du kan.

 7. Kære Katherina. Jeg følger normalt ikke din blog, det var rent tilfældigt. Min erfaring siger, at jo mere hård jeg er ved mig selv, jo mere fejler jeg…kender du det der hedder nåde, det gælder også for dig selv ♡♡. Du behøver ikke at være ligeglad…Se på dagen idag, ikke på fejlen igår…Du er en sej kvinde….Jeg har før tabt 32 kg og jeg var blevet tynd efter et helt liv med overvægt…nu har jeg taget 15 kg på igen og vil også gerne ned i vægt så jeg kan passe min størrelse 30…Men om du er tynd eller tyk, folk vil altid stirre, og det er ikke altid posetivt, selvom man bliver tynd, folk kan blive ret nasty…det betyder ikke noget om du er tynd eller tyk, hvis du i bund og grund ikke elsker dig selv…som tynd vil du bare finde noget nyt der er galt med dig…der er intet galt i at ville være tynd, forstå mig ret, men gør det for KatheRina, ikke for andre ♡♡. Jeg tror på dig ♡♡

 8. Kataharina! Du skal så meget bare stoppe med at forsøge at tabe dig, du er sååå smuk præcis som du er! Du har en krop som vidner om at du har født mange skønne børn, du skal leve livet og nyde det! Hvem er det lige der har bestemt at man kun er smuk og god nok, hvis man vejer noget på den anden side af 60 kg? Glem det! Du har det smukkeste ansigt, kig på dig selv og nyd dig! Det er en ordre!!! 😉

 9. Kære Katherina.
  42 år, mor til tvillinger på 15 år. Tabte mig fra 80 til 59 kg for 14 år siden. Kæmper med ikke at tage på altid, især efter jeg kom i overgangsalderen. Vejer vel 66 kg nu, så kæmper slet ikke medde problemer du gør. Jeg rådgiver mange på mit arb. Og vil gerne skrive til dig. Måske kunne jeg blive en motovations penneveninde. Mit første råd er at prøve madlog. Dk. Den er god. Ellers skriv til mig. Du er smuk, hold ved det.
  Kh
  Pia

 10. Jeg genkendte dig tilfældigvis i Fredericia lørdag – hvor mig og min veninde faktisk ikke var helt sikre på om det faktisk VAR dig, for du så minimum 20-25 kg mindre ud end vi huskede dig på skærmen (men du var sammen med NL så mon ikke den var god nok).
  Så man kan altså sagtens se at du har tabt dig, og du er køn at se på uanset. Håber du vil tænke over det næste gang du bevæger dig ud.

Skriv et svar