Angrebet af en f****** kat

Lidt ynk herfra..

15111

Kender du det, når der springer en kat op fra din barnevogn,-og at den angriber dig med kraftigt bid der ender med to skadestuebesøg, en vaccine og en heftig pencilinkur? Well… Den oplevelse var jeg den heldige vinder af… !


Gid nogen ville gribe ind og fjerne de katte der render rundt ved spinnerihallerne her i Vejle! Kattene søger under vores naboers garage pga vinteren. De render rundt hernede og æder fra skraldespandene, og nu hvor kulden tager til, søger kattene (åbenbart!) også ned i vores barnevogn!! 🙁


Vi skulle have været på tur, men det endte sgu ret nederen!

Billedet nedenunder er taget ca 10 timer efter jeg blev bidt. Hævelsen var godt igang, og bare det at skifte en ble var umuligt pga smerter. Jeg vidste ikke at et bid fra en kat kunne gøre mig så syg ..


kf

Til at starte med gjorde det bare vanvittig ondt. I løbet af natten blev jeg megadårlig og fik en heftig infektion! Min finger hævede og stivnede. Da jeg vågnede, var hævelsen og smerterne forværrede, og jeg fik svært ved at komme igennem dagen. Men trods min elendighed, så kunne jeg ikke slippe tanken om at det kunne have været Mia som katten havde bidt 🙁


Godt at Mia ikke kom til skade! Tænk hvis katten havde bidt hende istedet !!! 🙁

Hævet finger
Ved godt det er et lidt dårligt billede, men man kan sagtens se hvor hævet den var :'(

Så når min krop reagerede så heftigt, så tør jeg ikke tænke på hvordan en babys krop ville have reageret 🙁 Kan godt mærke at min krop arbejder på at blive rask igen. Det her har kostet krafter, og jeg føler mig svag. Jeg er bagud med min træning pga den f*cking lortekat, og overvejede at forsøge med noget træning i aften. Men det endte med at jeg blev hjemme. Jeg er så smadret at det er svært at beskrive.


Vil bare være rask igen, og er taknemlig over at det ikke var min lille pige der blev bidt!!!


Jeg har det efterhånden sådan okay igen 🙂 Håber ikke at andre skal opleve det her.. Tjek liige jeres barnevogn hvis den har stået udenfor! Det kunne jo være at der lå en kat og gemte sig for kulden. Hvis du bor i Vejle,-tæt på spinnerihallerne,-så hold ekstra øje med din barnevogn hvis den står udenfor!

/Katherina

4 comments / Add your comment below

  1. Har i barnevognen dækket til når i ikke bruger den?
    Vores barnevogn står ved vores dagplejemor på landet, hvor de har masser af katte. Der er de forskellige barnevoge dækket til først med Insektnet og derefter regnslag og så hopper kattene ikke op og putter i vognene

Skriv et svar