En superflot jakke til et levende viskestykke!

Kære læsere

Ved godt at jeg aldrig har signaleret at jeg interessere mig for mode, smykker eller mit udseende,meeen det gør jeg 🙂

Problemet er bare at…..15111……Jeg bliver spildt på…

-gylpet på…

– eller bliver brugt som viskestykke eller snotklud… O_o

Så er det ikke tiltalende at sidde flot klædt på,- og semi stylet på en normal dag sammen med børnene, når det hele ender med, at jeg tager en gigant t shirt på i sidste ende! 😀 Jeg er et omvandrende viskestykke and I know it! 🙂

1511

Men det kan hurtigt pakkes
væk i en flot jakke! 😉

Efter et mindre vægttab behøver jeg ikke min graviditets-jakke længere, og det er bare topnice, og fest i gaden på den konto..!! 😉 😀 Jeg har godt nok allerede en vinterjakke, men er blevet lidt småforelsket i det her design 🙂

Hvis du også skulle have interesse, så kan man købe den
superflotte jakke HER 🙂

Båndet markere at man har en talje,-og  sådan en har jeg fået igen! 😀

ellorsjakkeMå hellere få
overbevist manden om, at det her kunne være et supergodt køb!  Om ikk andet så en lille sød julegaveide 🙂


/Katherina 🙂

 

Skriv et svar