Invitationer til den allerførste børnefødselsdag

Kære læsere 😊

Mig og Peters ældste barn fylder 7 år til marts, og efter eget ønske bliver hele klassen inviteret. Jeg har været skeptisk angående det her med at holde fødselsdage, for det er ikke småting børnene har oplevet til de andres fødselsdage. Har boet forskellige steder i Danmark, og Mors er det første sted hvor jeg har oplevet at forældrene holder fødselsdage på den her måde.

Hesteridning og ture på ATV’ere er nogle fine eksempler. Jeg tænkte at børnene ville røvkede sig, hvis de kom til fødselsdagsfest hos os, for der bli’r ikke reddet på heste, eller kørt på ATV. Vi lejer heller ikke en sal, eller har et bord til 25 børn.

Konklusion: Fuck det. Vi prøver, og så må vi se hvilke reaktioner der kommer fra børnene 😊

Netop som jeg havde fundet fred i beslutningen om at prøve at holde den hersens fest for HELE klassen, så fik Alexzander da den her faaantastiske ide, at der skulle deles en perleplade ud til HVER elev i klassen, som en hyggelig gave der skulle gives sammen med invitationen. Virkelig sødt af ham, men er i klar over hvor lang tid det tager at lave 24 perleplader…?! O_o I tilfælde af at nogle skulle gå i stykker, så skulle jeg jo også tage højde for at have backups!

Her er resultatet af mange timers perleri!

I dag blev invitationerne og perlepladerne delt ud, og Alexzander var meget glad da han kom hjem fra skole 😊 Vi har besluttet at holde en fødselsdags-fastelavnfest, hvor børnene skal slå katten af tønden. Syntes det var en supergod ide! Invitationerne var delt ud. Ingen vej tilbage. Vi gør det fandme!

Og hvad skete der så? Efter et par timer så blev der uploadet et billede i vores forældregruppe af en invitation til en fødselsdags-fastelavnsfest – 3 dage FØR Alexzanders. Havde ellers tjekket fødselsdage på intra, og pigernes lå ikke i marts, så havde ikke overvejet at spørge deres forældre, om vi skulle holde børnenes fødselsdage sammen. Lidt nitten eftersom at det er præcist det samme der skal ske med 3 dages mellemrum, men hey: Hvilke børn har noget imod en ekstra fastelavnsfest? 😃 Da jeg gav Alexzander nyheden, så vendte jeg det naturligvis til noget supergodt!

“Åwr hvor er du heldig! “A” og “B” skal holde fastelavnsfødselsdag ligesom dig! De holder fest den 9. marts! Det betyder at i (klassen red.) skal have to gode fester lige efter hinanden!” 😃

Han blev glad, og begyndte at tale om kostumer, så for ham var det ihvertfald ikke en dårlig nyhed 😊 Blev helt lettet. Nu håber vi bare at børnene kan komme, og vigtigst af alt, at det bliver en fantastisk god oplevelse for Alexzander, at holde sin allerførste børnefødselsdag 😊

/Katherina


@dineminevores

Skriv et svar