Det klammeste baby-minde!

Alle med børn, har uden tvivl oplevet et eller andet, som gik langt over grænsen for, hvad man havde forventet af en baby 😊 Jeg tror de fleste har en eller anden forestilling om, hvad de går ind til – Og størstedelen ta også fejl 😁

Jeg havde også gjort mig en del tanker, men men men!!! ALDRIG i mit liv, havde jeg forestillet mig, at en simpel forkølelse skulle skubbe til mine grænser 😊

Og det har intet med opkast eller puh at gøre – Nej det er såmænd snot, som er skyld i det.. Et af børnene blev født kronisk forkølet.. Altid snottet, og intet vi gjorde kunne lindre det.. Lige indtil vi fik et tip:

Man kan åbenbart købe noget som hedder OtriBaby – Og det er kort sagt en snot suger.. En manuel snot suger! Man kommer simpelthen den ene del op i barnets næse, og den anden del i munden – Og så suger man bare 🤔

Den der lyd, som minder om mår man er ved at tømme sin cola på McDonalds, kombineret med synes af snot som bevæger sig gennem slangen, tættere og tættere på munden 🤢 Shit man!

Bevares, der er et filter i banditten, men alligevel! Synes virkelig ikke om tanken, og jeg vendte mig aldrig til den 😀 Men hvad gør man ikke for at lindre ethvert problem for sit guld ❤

/Peter

Skriv et svar