Tilpasnings vanskeligheder..

Vi har nu boet her i huset i næsten 2 år. Og jeg trives rigtig godt her 😊 Som tidligere skrevet, så er jeg igen kommet tilbage på arbejdsmarkedet (Læs mere her <–), og jeg kan rigtig godt li mine omgivelser 😊

Ungerne har det godt hvor de er 😊 Mikkel er endelig kommet i en helt fantastisk skole (selvom der er lidt meget transport) og de 3 små glæder sig til at komme afsted i skole/institution hver dag 😊

Det er som om, der endelig er kommet go ro på det hele – Og dog – For Katherina har ikke rigtig kunne finde sig til rette :/ Desværre.. Og vi er LANGT ude af hendes komfort zone..

Jojo, hun er da kommet tilbage på skolebænken, og har klaret det helt fantastisk (Læs mere her <–), men skole er bare ikke nok!

Så nu har jeg ladet hende inspirere af mit job hos VisitMors, og nogle af de ture som vi er med til at arrangere 😀 Og Katherina glæder sig faktisk til at komme ud, og prøve noget lidt anderledes 😉

Så hun skal her i det nye år, en tur på Østerssafari og fange sine egne østers. En tur på en skaldyrsskole, hvor man lærer og bliver inspireret til hvordan man tilbereder forskellige slags skaldyr. Og så smider jeg hende afsted på en svampe- og urtetur, hvor man lærer om det vi kan finde i naturen 😊

Håber at oplevelserne kommer til at gi et friskt syn på Mors 😊

/Peter

Skriv et svar