Endelig (næsten) ude af systemet!

Nu kan jeg endelig se en ende, på min tid i systemet 😃 Fra 1. april er jeg igen fastansat på fuld tid – Hos Morsø Turistbureau.. Også kaldet Visitmors!

Det er efterhånden en del år siden, at jeg har haft fast arbejde. Hvorfor vil jeg ikke ind på lige nu, men det har været en lang og hård rejse, at komme helt tilbage på sporet igen 😊

Men nu tror jeg endelig, at jeg har fundet det helt rigtige job for mig, og jeg er vildt glad for at være tilbage! Især fordi det den her gang IKKE er i butik, men på et kontor 😉

Faktisk har jeg været der i godt 9 måneder, men dog ikke som fastansat 😊 Jeg var så heldig, at få lov til at komme i praktik, og derfra videre til arbejde med løntilskud – Nu er jeg så ansat på deltid (på supplerende kontanthjælp), indtil vi rammer højsæsonen 😃

Og jeg glæder mig – Endelig er jeg et sted, hvor jeg vågner op glad, og har lyst til at ta på arbejde – HVER DAG! Har ikke haft den følelse siden 2010, hvor jeg sidst havde et kontorjob 😊 Og så glæder jeg mig til igen, at få en rigtig løn, som jeg selv har tjent – Uden at skulle stå til regnskab for kommunen! 😂

/Peter

7 comments / Add your comment below

  1. Stort tillykke med jobbet .
    Ja det er rart når man har noget man er glad for at stå på til .
    Du har også en dejlig familie, vi så jeg sidste sommer i H&M i Thisted men ville jo ikke gå hen og sige hej da vi jo kun kender jer fra tv .
    Held og lykke med det hele 🙂

Skriv et svar