Om Nadia Shila fra De Unge Mødre

Der har været nogle vilde reaktioner på, at Nadia Shila vil lukke ned for sine sociale medier. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan de her negative mennesker, kan undgå at have den lille baby i primær fokus?!

Hope har ikke valgt dette liv. Hun har ikke valgt at komme til verden midt i alt dette kaos. Nadia Shilas lille datter fortjener den bedste version af sin mor 🙂 En glad, og positiv anlagt mor 🙂 Jeg syntes det er vigtigt at huske på, at Hope er en uskyldig lille baby, hvis trivsel er ganske afhængig af sin mors trivsel. Når man bevidst trækker en mor ned, så er man medvirkende til at påvirke hendes måde at være mor på i en eller anden grad.

Presset fra de sociale medier med negativ ladede menneker er drænene. Hvis ikke man kan rumme det, så er det på tide at lukke ned. Jeg vil anbefale at man blokerer chikanerende brugere. Det er altid de samme personer, og i visse tilfælde, så svarer en debat med et negativt ladet menneske, til at hælde vand i glas, der er allerede er fyldt til randen. Det er komplet meningsløst.

Man må vælge sine kampe. Det negative kan tage overhånd, og i visse situationer er det bedst at være offline 🙂

 

/Katherina

Skriv et svar