Jeg blev vildt overrasket!

Kære læsere

I går var der sæsonpremiere på De Unge Mødre! Jeg så Natascha Linea (ellen) falde af en hest, og jeg så hvor tragisk et liv Nadia Sheila har fået 🙁 Jeg husker at Camillas søn skreg enormt meget, og at Annica fik brændt lidt krydret kød på 🙂 Jeg havde set så meget frem til premieren, men tidligere på dagen skete der noget, der fik min iver over sæsonpremieren til at blegne 😀

Nu skal i bare høre… 🙂 Til jer der ikke ved det, så er jeg startet i skole igen 🙂

Inden du begynder at grine, så klik her og læs om hvorfor <–

Det er over 14 år siden at jeg fik mit eksamensbevis, og onsdag, torsdag og fredag blev i sidste uge brugt på at gennemgå en screening. Det lyder mega skummelt (og lidt klinisk), men det er det ikke 😉 🙂 Det var bare en masse prøver i diverse fag 🙂

Jeg havde selv tilmeldt mig 9. klasse, og havde ikke forventet andet end det jeg var tilmeldt.

I går fik jeg resultatet af min screening…

2 af mine fag………… skal fremover være på 10 klasses niveau..! 😀

tblog

Det havde jeg slet ikke forventet.. !

Jeg skal have et af de andre fag på 9. klasses niveau frem til vinter, hvor der er eksamen 🙂 Efter eksamen skifter niveauet til 10. klasses undervisning 🙂 Det betyder at alle (foruden et enkelt fag) vil ligge på 10. klasses niveau.. !

Det er altså ret godt gået efter 14 års fravær! 😉 😀

Jeg havde slet ikke turde håbe på sådan et flot resultat!

Overrasket, men stolt! 🙂

/Katherina

Ps.. Sad og så Zootropolis med børnene, og den sang der kommer til slut, den er bare så meget mig! 😀

 <3

1 comment / Add your comment below

  1. Tillykke Katherina, du kan mere end du selv tror. Hold nu fast i “dit nye liv”, giv ikke op selvom der kommer udfordringer mht skolen. Har du nogen ide om, hvad du vil være/uddanne dig til? Og husk man kan hvad man vil.
    Kh Annalise

Skriv et svar