Er vi stadig sammen??

Halløj derude 🙂

Ja, så fik jeg taget mig sammen til at se på de spørgsmål, som i fik stillet os for lidt tid siden 🙂 Og det er jo ikke så overraksende, at i spørger ind til vores livssituation 🙂

2augustred2

Vi har tidligere lavet et par updates omkring vores skilsmisse – Dem kan i læse herunder:

Skilsmisse og hva så nu?

Sådan går det lige nu..

How goes? Nu det over en måned siden


Men i skal selvfølgelig ikke snydes for et svar 🙂

Vi er IKKE gift længere.. Vi blev skilt, den dag vi annoncerede det her på bloggen..

( Det kan du læse her <– )

Vi er heller ikke i et forhold, selvom nogle måske synes at det virker sådan 🙂 Men vi bor sammen.. Og ved i hvad? Det fungere faktisk rigtig godt for os 🙂 Ungerne er begyndt i skole og institution, og Katherina er begyndt at læse igen 🙂

( Det kan du læse om her <– )

Og om ikke ret længe, begynder jeg også på noget nyt 🙂 Så lige nu er der fuld fokus på familie, og vi har ikke umiddelbart planer om at ændre på vores hverdag – Og så må vi se i hvilken retning som fremtiden fører os 🙂

***

Med hensyn til bloggen, så skriver vi både hver for sig og sammen 🙂 Det er meget forskelligt 😉 Og vi har ikke planer om at droppe den lige nu 🙂 Det gælder også vores fælles instagram <– og vores YouTube kanal, som du finder her <–


Hvis der skulle dukke flere spørgsmål op, så stil dem endelig 🙂 Hellere det, end de der rygter som har det med at poppe op 😀 Og til jer som hellere vil starte rygter:

Hold jeres k***, pak jeres l*** og f*** her til <— 😉 😀

/Peter

7 comments / Add your comment below

 1. Hej med jer 🙂
  Normalt skriver jeg ikke til kendte personer som jer men jeg følger med i jeres blog 😉
  Men nu kunne jeg altså ikke holde det i mig længere.
  Jeg håber for jeres dejlige familie og jeres begge 2 dejlige væsner at i finder sammen igen og jeg tænker at grunden til st i er nået så vidt er at katherina selvom hun har nydt at være hjemme med jeres skønne børn måske langsomt har følt sig kvalt.. ved ikke loge hvordan jeg ellers skal forklare det så undskyld for min måde at forklare mig på. Jeg kan af egen erfaring fortælle at jeg er kronisk syg og mor til 3 skønne drenge på nu 7,10 og 12 år 🙂 min kommende mand arbejder jo af den grund rigtig meget da jeg er fleksjobber uden job:s jeg begyndte efter et par år at Føle mig kvalt, jeg havde brug for at komme ud og være social og have noget at snakke om når jeg kom hjem istedet for at snakke om de sure sokker jeg endnu engang har ført en samtale med.. det hjalp på min kærlighed til min kommende mand da jeg kom ud og fik snakket med andre 🙂 jeg blev pludselig stolt af mig selv på en anden måde end “bare” at være hus mor. Jeg elsker tiden med vores børn men også tiden fra dem når de er i skole for hold op vi har en masse at fortælle når vi så er samlet 🙂
  Jeg ved ikke om det er sådan for jer men hvis det er så håber jeg i vil kæmpe noget mere for det i har er noget smukt husk det 🙂
  Kram fra Karina

 2. Undskyld men det tror jeg altså ikke på: at I bor sammen men ikke er i et forhold.og hvad med børnepenge i den situation. Katherine kan jo ikke få ekstra ydelser som enlig mor, når I har samme adresse. Får hun det og I bor sammen, er det socialt bedrageri.
  Vh Annalise

  1. Nu er der altså mange måder at leve på. Og nogen bor som de gør. Kender også nogen der bor sådan. Og hvorfor skulle de få tilskud osv. Er der vel ingen grund til når de bor sammen. Og kan de vel heller ikke få så længe de har samme adresse så vidt jeg ved

  2. Hvis de lavet social bedrageri, ville de næppe fortælle åbent at de boede sammen.
   De deler vel udgifter til husleje, SFO, børnehave/vuggestue, ligesom hvis de var et par! Man kan sagtens bo sammen, og have et familieliv uden at være kærester.

 3. Hvorfor kan man ikke bo sammen uden at have et forhold som man i øvrigt fik da man valgte at blive forældre og vil have til den dag børnene fylder 18. Så længe hverdagen fungere om man ikke skændes så er det da en oplagt mulighed 😊 Hvilke børn vil ikke elske at have sine forældre sammen hvis de har et godt forhold 😁

 4. Seriøst annalise??!!! Hvordan kan din hjerne poppe op med tanken om børnepenge efter at have læst dette??!! Hvorfor fu.. skulle hun have ydelse som enlig forsøger når hun ikke er det ?? Han er der jo!! At være enlig forsøger er når.man betaler alt mad/tøj/fritidsinteresser/institutioner osv til børn. Når man selv står for at give dem mad hver dag og alle andre praktiske ting. Du lyder uvidende og paranoid. Og egentlig aner jeg intet om peter eller hvem han er. Aner ikke hvordan jeg fik trykket mig ind på artiklen. Men din kommentar var bare for dum til at ignorere. Og hvem fan… er du til at sidde og blande dig i andres økonomiske sager og endda dømme uden at vide en skid.

Skriv et svar