Holy shit – Det sku da mors dag lige om lidt :/

Panik!!!

Mors dag er lige om hjørnet, og midt i alle vores projekter herhjemme ( Læs mere her <– ), og de lidt hårde dage vi lige har været igennem ( Læs mere her <– ), så har jeg fuldstændigt svedt det ud :/


Nåh, men what to do?? Jeg ved at Katherina er ved at være rigtig træt af de der standard blomster man altid gir, hvilket også er grunden til den lidt specielle gave sidste år ( Læs mere her <– ).. Jeg ved også at hun mangler nyt tøj (Og hvilke kvinder gør ikke altid det?) 🙂 – Og jeg ved hvad hendes yndlings duft er ( Den her 😉 ), men hun mangler også ny makeup (Igen, hvilke kvinder gør ikke altid det) 😀

Og nåh ja, så er smykker jo altid et hit, hvis ikke det er et eller andet plastik gøgl 😀


pic2601

Tror sagtens jeg kan finde noget, men det der med at finde tiden til lige at smutte, uden en masse spørgsmål – Ja den kan være svær.. Kan jo altid bruge de links jeg har smidt længere oppe, men det når da umuligt at dukke op inden – Og da slet ikke hvis det er Post Nor som skal levere 😀

Men kan man så tillade sig, at gi en email kvittering, hvor der står at tingene er på vej?? Tror næppe det falder i go jord :/ Så er jo nok nødt til at finde en eller anden måde at løse mit lille problem på 😉

Og hvis alt andet slår fejl, så må jeg jo en tur i haven og arbejde 😉 ( Læs eventuelt her <– ) Haha 😀

/Peter

Skriv et svar