F*** hvor lækkert :D

Ja, som kom sommeren sku lidt tættere på, og det betyder så, at alle vores opgaver indenfor er blevet til absolut ingenting idag 😀 For vi nægter at gå rundt inde i huset, når vejret er så godt, og vi har en dejlig stor have 🙂 Det er nyt for os, men bare rolig – Det skal vi nok hurtigt vende os til 😀 😉

legepladsen

I dag blev der sat hegn op, og så er der blevet slebet på det næste hus i rækken 🙂 Nicklas og Mia har selv hjulpet til med at slibe på det der i løbet af næste uge gerne skulle blive til deres senge 🙂

Jeg har jo allerede lavet et hus til Alexzander ( Det kan du se her <– ), Men Mia og Nicklas skal da også ha deres eget hjemmedesignede hus at sove i <3 Det blir så godt 😀

Så selvom vi virkelig gerne vil ha ungernes helt eget fællesrum færdigt, så må det altså lige vente, når nu vejret endelig viser sig fra den her dejlige side 🙂

/Peter

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar