Vores første møde <3

Den 29. april 2009 hvor mig og Peter mødte hinanden til afsnit 200 i København, kunne sagtens have haft et helt andet udfald.. Den eeeegentlige plan var faktisk at Christian, som er far til Stephanie fra årgang 0, skulle ledsage mig til afsnit 200 🙂 Men kort inden arrangementet skulle finde sted, hørte jeg ikke mere fra Christian. Nå..Jamen så skulle der laves en back up plan 🙂 Jeg kunne ikke forestille mig at tage til København ALENE med min dengang meget lille søn, så jeg spurgte i sidste øjeblik min veninde som sagde ja 🙂

Mig & Mikkel i København til afsnit 200 🙂

afsnit200kat

Faktisk, så var det kun De Unge Mødre der fik en invitation, så Peter skulle faktisk ikke have deltaget i arrangementet da han var en ung far……… Peter hørte om arrangementet via et net forum, hvor vi begyndte at skrive lidt sammen 🙂

Redaktionen gik på det tidspunkt ikke ind for ligestilling, og fastholdte deres beslutning om at Peter ikke var berettiget til at deltage, for han var jo ikke en del af “De Unge Mødre”.. O_o

Ej come on! 😀

omg1

Det var både Christina OG Peter man fulgte i De Unge Mødre. DERES dagligdag. DERES barn som seerne fulgte i De Unge Mødre . Men selvom Peter ringede ind og forsøgte at få en invitation, så var der intet at komme efter – Fucking lorteredaktion! I dag er det heldigvis anderledes..!! 😀

Da Julie & Sonny gik fra hinanden, blev Sonny accepteret som en deltager i programmet 🙂

Det endte med at Peter måtte spørge Christina (hans x ), om han måtte ledsage hende til afsnit 200. Det var virkelig akavet, for de havde et baaad breake up i marts, og det her foregik i april O_o

Da man kun måtte medbringe en ledsager, så krævede det at Christina ikke skulle ledsages af en anden. Det endte med at Christina sagde ja, og ergo så lykkedes det Peter at få adgang til metropol den 29 april 2009 🙂

Peter og Christina til afsnit 200 sammen 🙂

afsnit200peter

Hvis Christina havde sagt nej,og min daværende veninde havde sagt nej til at tage med mig,- så var hverken mig eller Peter dukket op i metropol den 29 april 2009… 🙂

En sidste ting var indholdet af hele arrangementet! Sværger.. Hvis jeg havde haft en program oversigt, hvor der stod at der ikke var en skid for børn, og at afsnit 200 bød på en stjernekiggert-fødsel på storskærm, -sååååå var jeg blevet i Vejle! 😉

Men sådan en oversigt fik jeg ikke.. Så mig og Mikkel endte i København 🙂

Nåååwr hvor var han lille! <3

galla200-kath-2

Mødet med Peter..

Det forandrede mit liv for altid 🙂

alex i farum

Vi fik sagt “Hej” og historien er naturligvis længere end det, men her er vi så! 😀

8 år,et ægteskab og 3 børn senere! 😀 🙂

2augustred2

I går aftes fik jeg roser og lækre bøffer <3

Utroligt hvad en tur til København kan udrette af forandringer i ens liv 😉 😀

/Katherina

 

 

Skriv et svar