Billig billig billig ;)

Kære alle 🙂

Vi bliver tit spurgt hvordan vi klarer os, når nu Katherina ikke arbejder og ikke er på kontanthjælp 🙂

Det handler selvfølgelig langt hen ad vejen om sund fornuft, men en af de metoder vi sparer mest på, er på vores indkøb 🙂

Vi er medlem af Coop ( Klik her for at gå til deres side <– ), og det kan jeg varmt anbefale alle at blive 🙂 Det er gratis ( RETTELSE: Det koster 200,- som man så får tilbage når/hvis man melder sig ud igen 🙂 ), så der er ingen undskyldning for ikke at gøre det, og langt de fleste af os, køber ind i en af deres butikker på et eller andet tidspunkt hen over måneden 🙂

Grunden til at vi sparer en masse her, er at vi kan klare de fleste af vores daglige indkøb via deres hjemmeside, så vi undgår at skulle kører selv – Men det er ikke det eneste 😉 Når man shopper online, så kommer man IKKE forbi slik og kager 😀 Så man undgår faktisk en masse åndssvage impuls indkøb 🙂 Og hver gang man bruger kortet eller deres app, så sparer man lidt op, som man så kan bruge til at betale med på et senere tidspunkt – Se det er smart med smart på 😀

Vi sørger for at købe ind, så vi har basisvarer til hele måneden, så man ikke skal tænke på dåse varer og personlig pleje før næste gang der kommer penge 😉

nyprofil


Men det stopper ikke her 🙂 Vi får vores olie og el, samt har et benzinkort fra OK som de har et samarbejde med 🙂 Det betyder, at vi optjener bonuspoint den vej igennem også, og det kan vi så også bruge på indkøb hos Coop 😀

Derudover har Coop et samarbejde med et hav af andre virksomheder 🙂 Du kan blandt andet optjene 8% bonus her <– og op til 8% bonus på reservationer her <– hvilket er smart, hvis man alligevel skal ud og rejse 😉

Så brug det eller lad vær’ 😀

/Peter


Husk også vores konkurrencer, hvor der bliver trukket en vinder når vi rammer 10.000 like på vores FB site!

Klik her for at læse mere <— 

9 comments / Add your comment below

  1. Lav madplan, køb ind én gang om ugen, sørg for at spise resterne, gem pant flasker og gå ned med dem en gang om måneden.. Der er mange måder man kan spare på 😁

  2. Hej.
    Jeg ville blot lige rette dig. Når man går ind på deres side koster det 200kr at blive medlem hos Coop. Man får dog de 200kr igen når man ikke vil være medlem mere. 😉

  3. Jeg retter dig lige en lille smule 🙂 Det koster 200 at blive medlem af Coop, dog får man dem tilbage hvis man melder sig ud igen 🙂

Skriv et svar