Flytterod og en kold morgenpizza

Hey peeps 🙂

Sad og fråede en iskold kebab pizza tidligt om morgenen dagen efter flytningen! 🙂  Ved i hvad.. Det var sgu lækkert at sidde med et koldt pizzaslice, og kigge ud i en have! Var udenfor ret tidligt sammen med vores hittemis, og selv hun har taget flytningen supergodt 🙂 <3

Manglede lige et morgenbillede jeg kunne vise jer af mig og misseren, så her har i billede der godtnok er nogle måneder gammelt, men here it is! 🙂 <3

kat2

Havde håbet at der blev tid nok hos min mor ( hvor vi har boet siden november ) til at snuppe en sidste tur i badekarret, men vi havde totalt undervurderet hvor lang tid det hele ville tage mht flytningen og alt hvad det indebar med børnene hjemme, så det blev der ikke tid til 🙁

Shiiiiit hvor tager alting bare 100 år når man har børn der skal underholdes imens og tages hensyn til O_o


However.. Så tjek lige et snobbet lille luksus øf 😀 :

Vi har to toiletter,- men intet badekar hvilket selvfølgelig er skod, meeeen jeg synes faktisk at UDSIGTEN OVER VANDET  fra vores soveværelse kompensere “ret okay” for at “skulle nøjes med” en brusekabine 😀 😉

Med den udsigt, så betyder det heller ikke så meget, om man kommer ud at rejse lige foreløbigt 🙂

Alt er rodet pt, og ser kaotisk ud, men fuck det! Min morgenpizza var ret nice, og ungerne har taget flytningen supergodt! <3

/Katherina

Skriv et svar