Adhd & en lokal købmand

Jeg vil gerne fortælle jer en solstrålehistorie om Mikkel på 11 der har adhd, og hvordan han er blevet taget imod at den lokale købmand her i byen 🙂

Når man har adhd, så giver livet nogle vanskeligheder, som folk uden adhd ikke kan sætte sig ind i. Nogle gange er det dejligt at man trods de her vanskeligheder bliver budt velkommen og møder en rummelighed og næstekærlighed på områder man ikke havde forventet! 😀 Jeg har boet rigtig mange forskellige steder i Danmark. Jylland, Fyn, Sjælland 🙂

Foruden det har vi besøgt utrolig mange butikker, og Peter er blandt andet uddannet som salgsassistent med profil og speciale i kæde kapital og avanceret butiksdrift, og har ergo også masser af butikserfaring 🙂 However….Så er det første gang nogensinde at vi har mødt en købmand som den lokale købmand her i byen! 🙂

Det kan være en udfordring bare at komme ud af døren,-og når man så har adhd inde over livet, så er det lige en anelse (eller mere!) sværere end for så mange andre! Selvom vi har sagt 20 gange at løbehjulet skal stå ude foran butikken, så er det ikke nødvendigvis sådan det lige starter ud med.

Den lokale købmand & personalet er total imødekommende, og med rolige sætninger og et venligt smil har de fået Mikkel til at stille sit løbehjul 🙂 Ingen sure miner eller noget,-det er altså rart! 😀 Selvsamme købmand hjælper med at pakke vare, pakke blomster ind i cellofan og gavebånd,smalltalker med børnene og har en skidego stemning på sin arbejdsplads! Har never-ever mødt et sted der har behandlet min søn så pænt…!!! 🙂

Det her gigantiske påskeæg er lige kommet frem henne ved den lokale købmand, og satme om ikk Mikkel troede at jeg ville købe det hvis han stillede sig op og så sød ud! 😀

mikkelogaeg

Det var faktisk svært, for han så rigtig sød ud! <3 🙂

Men pt skal stort set alt vi har,- bruges på at istandsætte vores kommende hjem 🙂 Vi har boet hos min mor i over 100 dage, og nu vare det ikke længe før vi flytter “hjemmefra” 😉 Efter at have set på boliger der gav mig mere kuldegys end at se saw i 3d (læs her) ,-så havde jeg mistet håbet på at finde noget her! Men lige som at det hele så allerværst ud, modtog vi en opringning der ændrede alt..! 🙂  Læs mere her <—

Mikkel var for nylig over ved den lokale købmand og rasle til fastelavn, og den dag kom de på fornavn med hinanden! 🙂 Da jeg stod og skulle til at betale ved kassen, begyndte købmanden at pakke vores vare ned mens han sagde “Hej Mikkel” , hvor Mikkel svarede “Hej Lars” 🙂

Det der med at blive mødt af venlighed er ikke noget man oplever alle steder! SLET ikke når der er adhd med i spillet! :/ Selv familiemedlemmer har jeg måtte cutte forbindelsen til på den konto, så for os er det utrolig betydningsfuldt at møde venlighed på det her niveau! 🙂

babyboy

Jeg elsker når Mikkel har været henne og handle,-med succes! 😀 Uden at den lokale købmand og hans personale ved det, så er de faktisk med til at forandre liv 🙂

Vi kan mærke en tydelig forandring siden vi flyttede herop!! 🙂 Bevares, ikke alt er juhu oplevelser, men lige det her med den lokale købmand ikk..Waow….!!

En stor tak  til Danmarks bedste købmand og hans personale som holder til i byen Erslev på øen Mors i Nordjylland <3

/Katherina

PS/ Join vores konkurrence hvor du kan vinde en fabjilæs pakke fra HappyHello! 😀

Klik her for at læse hvordan du deltager <— 

 

 

 

Skriv et svar