Gider ikke mere!

Nu kan det sku være nok!

Det her sted er simpelthen ikke noget for os 🙁 Vi har siden vi kom hertil, ledt med lys og lygte, efter noget at bo i.. Et  hus med have, og plads til alle vores dejlige unger.. Men nu kan det sku være nok! Vores sidste håb er gået op i røg! Jeg har i 16 dage, efterlyst en udlejer til et lille dejligt hus, ikke langt fra min svigermor – Det virkede perfekt.. Det havde det vi søgte indvendigt – Og det ligger sådan okay, i forhold til transport, skoler, institutioner mm.

Men nu er der så flyttet nogle ind her i dag åbenbart! Hvordan i ala helvede, kan det være så svært, at få et svar??? Jeg har oven i købet snakket med dem, som gjorde huset rent efter de sidste udlejere, som lovede at kontakte udlejeren, så jeg kunne snakke med hende – OG INGENTING har jeg hørt 🙁

Det her sted er absolut IKKE for os almindelige mennesker udefra 🙁 Man skal åbenbart kende eller ha knaldet en med forbindelser, for bare at ha en lille bitte chance, for at finde nogen, som ikke burde være revet ned i sidste århundrede 🙁

Alt andet vi har set er grimt, faldefærdigt eller småt! ( Læs mere her <– ) Selv min lille lejlighed på Amager, med brus ovenpå lokummet, var mere tiltalende, end det lort jeg er blevet budt her – Og lets face it – Hvis jeg skal leve med et københavner lokum – SÅ BLIR DET SKU I KØBENHAVN!

pic2601

Det eneste lyspunkt her, har helt sikkert været lebberne nordfra 😉 <3 ( Læs mere her <– ) I vil være savnet, og vi håber virkelig, at vores veje mødes igen, hva enten det er til kaffe, eller hvis i også rykker teltpælene op en dag 😉

Føler mig rodløs, og har mest af alt bare lyst til at gå her ind og bestille en tur langt væk :/ Måske Italien, for kunne virkelig godt bruge et pusterum i mit liv lige nu 🙁

/Peter

3 comments / Add your comment below

  1. hvis jeg ik husker meget fejl bor i på mors måske i sku kigge på i salling i stedet for? vi i hva fald meget gæstfri herover 🙂 fx. Durup hviket tager max 10 i bil til nykøbing.

  2. Op med humøret Peter. Det er ikke fedt at være uden for, og rodløs på samme tid. Har selv været der. Måske er det tid til luft forandringer for hele holdet 🙁 Håber i snart får noget. I den ene eller anden del af landet indtil da et opløftende klem herfra 😊

Skriv et svar