En mere til flokken..

Kære alle 🙂

Som Katherina skrev forleden, så har vi også fået hendes søn på 8 år, på besøg 🙂 ( Læs mere her <– ) Og det er da en helt vild oplevelse 😀 Alle ungerne klarer det så fint – Meget bedre end forventet 😀

bdag1

Her til morgen, sad jeg med min kaffe ved computeren, og var ved at vågne 🙂 Katherinas søn kom ned, og kiggede på mig. “Hva så?” spurgte jeg, hvorefter han kom hen og gav mig en ordenlig krammer, efterfulgt af ordene: “Jeg har bare virkelig savnet dig, siden sidst vi så hinanden” <3

Den havde jeg ikke lige set komme 🙂 Han har endda kaldt Lucas for sin bonus storebror <3 Føler helt sikkert, at jeg har fået en extra bonus søn i ham 🙂

Dagen i dag skal bruges i biografen med de 3 store drenge 🙂 Vi skal se LEGO Batman! Glæder mig til at ha drengene med i byen 😉 Det blir så godt!

/Peter

3 comments / Add your comment below

  1. Jeg har skrevet det før og gør det nu igen. Du er en supergod far for både din søn, Katharinas sønner og jeres egne børn. Jeg beundrer dig virkelig. Det kunne mange lære af. Knus

Skriv et svar