Dengang & Nu

Hey peeps 🙂

Jeg har egentlig aldrig brudt mig om at vise hvordan jeg engang så ud, men efter alle de her år med haters der har gjort deres bedste for at pille mig ned, så vil jeg vise jer noget ganske særligt 🙂

adhd

Som 15 årig havde jeg permanente krøller,runde briller og togskinner 🙂 Billedet af mig med krøller er desværre væk, men jeg har fundet et billede fra min fortid med mine briller og knap så flotte look, som at du kan se længere nede i opslaget 🙂 De fleste ville ikke kunne kende mig den dag i dag 🙂

Jeg var hende den grimme som selv klassens tykke dreng ikke ville danse med.. Yes…. Virkelig akavet at stå til en skolefest og blive afvist af ham som ingen af de andre piger ville danse med…… Selv HAN havde en grænse og det var jeg lissom tvunget til at acceptere. Min aften blev okay. Det var SÅ hyggeligt at holde de populære pigers tasker og sodavander! Fuck altså. Well. Det var dengang 🙂

I dag kan jeg godt se at jeg lignede et klassisk mobbeoffer, men jeg havde ingen anelse om at jeg så SÅ kikset og nørdet ud, og forstod faktisk ikke hvorfor selv klassens tykke dreng ikke ville danse med mig?? Jeg har aldrig haft lyst til at smadre et spejl når jeg så migselv i spejlet. Ikke en eneste gang. Jeg ved at andre grinte af mig, men jeg følte ikke at deres latter var berettiget overhovedet!

Se mig lige 🙂

moiteen

Når man tager imod verdens modgang med det her look, så lærer man en helvedes masse om at være modstandsdygtig.

Få år senere blev jeg en del af De Unge Mødre, og folk begyndte deres cyber-bullying..

Dette billede blev taget i går da jeg ville deltage i Gina Tricots konkurrence om at vinde 5000 kr 🙂

moired2

Da jeg sad og kiggede på billedet sad jeg og tænkte tilbage på det liv der har været og hvor jeg er endt i dag 🙂

Jeg kunne lide hvad jeg så i spejlet da andre kaldte mig grim 🙂 I dag ser jeg anderledes ud, så gæt selv hvordan det føles at være mig i dag..hehe.. Den korte af den lange historie er at jeg kan godt lide mit udseende, og hurra for det! 🙂

I dag ved jeg at den dreng der afviste mig,-han ville danse med mig i dag 🙂 Men det kommer ikke til at ske. Selv hvis jeg var ugift,barnløs og mindede om katte-damen fra Simpsons,-så  ville jeg stadig ikke diske op med opmærksomhed til det røvhul der kun så en ugly øgle da jeg spurgte om han ville danse med mig….! 🙂

Kan du huske at jeg for noget tid siden skrev om korte kjoler? Tjek lige det her billede fra 13 dec..! Det er en kjole!! O_o 17 gange xl og et sort bælte,-så ville jeg nok kunne bruge den som en kjole, men ellers ikke 😀 😉

migogkiara

Ville ellers have vist et billede hvor jeg stod op, men hell no. Man kunne se ALT for meget 😉

Er du til korte kjoler,-så se lige denne her <—

For mig svare det til en langærmet bluse, men sådan er vi alle forskellige 🙂

Er du til et lidt andet look hvor nederdelen dækker et godt stykke af benene, så se lige her 🙂

outfit19dec

Blusen kan købes her <—

Nederdelen kan købes her <—

Ballerina skoene kan købes her <—

Halskæden kan købes her <—

PS/ Bruger stadig briller, og mit favoritblad er illustreret videnskab,-men hey. Jeg bære min indre nørd som jeg har lyst til! 😉 Desuden endte jeg med at gifte med med en med-nørd 🙂

bdag1

Han har en fin uddannelse og jeg falder stadig i staver når han laver algebra just for fun..Hehe..Yes.. 😉 🙂

Baby I was born this way <3

/Katherina

 

 

Skriv et svar