Os og “dem”…

Kære læsere

Alt den terror der foregår på verdensplan gør verden til et utrygt sted at være. Jeg tegnede den her lige efter angrebet i Nice. Man kan ikke undgå at blive berørt af alle de oplysninger og tragiske billeder 🙁

nice

Vi ser hvordan der er kommet en stor opdeling af os og “dem”.

Det er så udmattede at se folks likes eller ondskabsfulde kommentarer på de sociale medier..

Alt den had..Al den frygt. Al den død..Konstant 🙁

Mikkels buschauffør er muslim.

Han er den første og eneste som Mikkel har fortalt en masse positivt om. Han gav Mikkel et bolche om fredagen. Talte med ham. Smilte altid, og vinkede til os 🙂 Han er så god til at håndtere Mikkel, at jeg skrev en mail til hans chef og roste ham! 🙂

Folk er pissedygtige til at have fokus på det negative. Jeg tror at diverse virksomheder modtager mega mange klager på daglig basis, men det er da også vigtigt at nævne de gode oplevelser?! And so I did 🙂

En ganske almindelig hverdag stod jeg og kunne se Mikkel gå hen til bussen. Chaufførren fik øje på mig oppe i vinduet, vinkede og lagde sin hånd på hjertet og bøjede hovedet. Rettede det op igen, og smilte 🙂

Jeg kunne regne ud at hans chef havde videreformidlet min mail og blev glad! 🙂

Det virker til at alt verdens had ligger placeret ved muslimerne. Det er altså forkert…

nice2

Det er så sandt som det er sagt.

Jeg håber at nogen læser det og tænker “Det er da rigtigt” og ligger deres had på hylden 🙂

Jeg har flere positive fortællinger jeg kan komme med omkring muslimere, og dem skal jeg nok dele med jer en anden dag 🙂

Alle børn fortjener at vokse op i tryghed og sikkerhed.

Vi må gøre vores bedste og hjælpe de børn vi kan.

Det vil ligge fundamentet til en bedre verden 🙂

/Katherina

 

Skriv et svar