En af de dage der :/

Kære læsere

Kender i de dage, hvor man ville ønske at man havde sovet over sig – Med ca. 21 timer 😀 Sådan en dag har det være idag.. Sådan i korte træk, så startede dagen egentlig fint – Jeg stod op til tiden, fik drengene i tøjet, og kom afsted i ordenlig tid 🙂 Og da drengene var afleveret, gik turen mod jobbet 🙂 Og herfra er det så gået stille og roligt nedad :/

legepladsen

Da jeg kommer op til bussen, vælger jeg at skrive en lille sød besked til min dejlige kone <3 Hun svarer tilbage, og mens jeg kigger ned, kører bussen forbi mig! FUCK! Nåh men anyways, så går jeg da bare på arbejde idag, og vejret var jo egentlig sådan okay fint i morges 🙂

Kommer op til arbejdet – Og har glemt mine nøgler! For helvede altså :/ Men ikke noget som ikke kan klares – Jeg låner et sæt i dagens anledning 🙂

I løbet af dagen, får jeg det så lidt halvskidt, og er faktisk ikke helt på toppen, men kommer trods alt helt gennem dagen 😀 YES, weekend 😀 Så skal der bare laves mad, ses Disney Sjov og hygges 😉

Men, men, men.. Det blev ikke helt som planlagt. For mens vi ser Disney Sjov, og hygger med ungerne sker følgende:

  1. Alexzander får kastet en plastik skrue i hovedet på mig..
  2. Nicklas rammer mig i øjet med et knæ..
  3. Og som om det ikke var nok, så bider Mia mig i maven..

Så alt i alt en helt igennem fantastisk dag 😀 Men okay – Så kan dagen i morgen jo kun blive bedre 😉

Håber i alle får en rigtig dejlig weekend <3

/Peter

Skriv et svar