Hjem til lidt kærlig pleje <3

Kære læsere

Se lige hvor hårdt jeg har det! 😉 Hehe.. ALLE kvinder burde få fodmassage efter en shoppedag i solen..! 😀 Det er altså fedt at komme hjem til..! 😀

10juni1

Man kan ikke klage over at få masseret fusser af en lækker bøf 😉 Og tjek lige tøjet! Det er FØRSTE GANG jeg har kunne overtale Peter til at tage cowboy SHORTS på..!! De klær ham mega godt! <3 De er forresten købt HER <—

Så nu får jeg både massage og gaver <3 Gaverne kan du læse om her!


Nåh men tidligere idag var mig og Alex var en tur i BR! 🙂 Alex fik øje på en plade med små Lego figurer. Han plejer ikke at vise interesse for Lego, så jeg tjekkede det lidt mere ud, og fandt ud af at de her figurer var en del af en samling. Man kunne købe en lille pose til 25 kr. hvor der så gemte sig en lille Disney Lego figur indeni 🙂

disney


Hvis du er superdygtig til at samle, og har et barn der elsker Lego, så kan jeg anbefale den her <——

Og så håber jeg, at i alle har haft en helt fantastisk dag 🙂

/ Katherina

 

Skriv et svar