Et lille sommerindkøb <3

Kære alle

Jeg er hele tiden på udkig efter en lille ting eller to til min kone 🙂 Både som ” Jeg elsker dig <3 ” gave, men også ” Jeg er stolt af dig ” gave 🙂


Denne gang er det nok mest en kombination jeg leder efter 🙂 Og i min søgen, er jeg faldet over de her 3 små ting 🙂 Jeg ved ikke hvorfor, men synes faktisk, at den her taske er meget sommerlig 😀 Altså uden at ha en skid forstand på den slags 😉 Udover tasken, så er jeg ret sikker på, at de her solbriller ville falde i go jord 🙂 Ikke mindst fordi, at min dejlige kone ikke har nogle solbriller lige for tiden 😀 Og som en sidste lille ting, så har jeg kigget lidt, på den her bluse 🙂 Synes faktisk at den passer rigtig godt til de andre ting 🙂

Glade os

Uanset om jeg vælger de her ting, eller noget helt andet, så synes jeg at alle kvinder fortjener en lille gave en gang i mellem fra deres værre halvdel 😉 Ikke nødvendigvis noget dyrt, men bare en lille ting som viser, at man tænker på dem 🙂 Selvfølgelig krydret med en masse søde ord i hverdagen <3


Se tingene her: Solbriller // Bluse // Taske


Håber i alle nyder sommeren så længe den er her 🙂

/Peter

Skriv et svar