En lille gave :)

Kære alle 🙂

I går skrev vi om vores planer for børnepenge dag 🙂 ( Indlæg kan læses her! ) Og vi kom da også ned i byen, og havde faktisk en ganske hyggelig dag med ungerne 🙂

Mia med solbriller

Men når man er afsted med 3 børn, så er det svært lige at få lov til at stikke af i 15 min 🙂 Og jeg havde faktisk planer om, at købe en lille ting til min helt fantastisk dejlige kone <3 Men må indrømme, at jeg synes det er lidt en jungle, det der kvinde halløj 😀

Så derfor håber jeg, at nogle af jer har lidt erfaring 🙂 Nu er det jo sådan, at min kone af åbenlyse grunde, også har adgang til bloggen, så jeg smider lige 3 links til det jeg har kigget på 🙂 Og så kan i jo klikke eller lade være, men vil virkelig sætte pris på lidt hjælp 🙂

Nummer 1 // Nummer 2 // Nummer 3


Og så håber jeg, at jeg kan stikke af et par minutter, når vi igen idag skal en tur ned i byen 🙂 Idag skal der kigges på tøj, så det skal nok blive en super dag 😀

/Peter


Er du/i færdige med at shoppe, og hvad har i fået købt ??

Eller står den ligesom her, på endnu en dag i junglen 😉

7 comments / Add your comment below

  1. som kvinde er mit bedste bud: find det DU syntes passer bedst til hende, så det bliver noget der kommer fra DIG. Det vil Kat helt sikkert sætte større pris på en at det bliver en “hvilken en er mest populær”-ting (i hvert fald som jeg kender Kat)

Skriv et svar