Påske!

Kære læsere

Så blev det endelig påske! Børnene har glædet sig mega meget 😀 Da klokken var 6 i morges stod Alexzander frisk og spurgte efter sit påskeæg 😉 😀 Jeg kan udmærket huske hvordan det var at vente på påskesøndag! 😀 Åwr det var svært, så jeg kan sagtens forstå ham 🙂

paaske

Mia er naturligvis for lille til at få påskeæg, så hun fik kaninen med de lyserøde øre 🙂 Istedet for en bamse fik Mikkel en krystal fra et galleri i Vestergade her i Vejle, der hedder Hos Oona 🙂 Ejeren af galleriet hjalp mig med at finde de helt rigtige krystaller med ganske særlige formål. En til Mikas og en til Mikkel i forbindelse med deres genforening i forgårs 🙂

Dagen i dag skal bruges på hjemlig familiehygge med forkølede børn! Vejret er lissom ikk på vores side :p

God påske alle sammen! <3 🙂

/Katherina

 

 

Skriv et svar