Hun blir så stor <3

Mia lå ellers og sov <3

Meeeeen…….

Se lige hvem der havde en bøvs i klemme og vågnede frisk og klar til at drille med støvsugningen! 😀

mia4marts


I morgen skal der sorteres ud i babytøjet 🙂
Mia er familiens baby. Ikke bare “babyen” men den sidste baby! Jeg skal aldrig mere købe str. 50 i hverken blåt eller lyserødt til et barn jeg selv har født. Eller 56,eller 62, eller 68… Wierd….. 🙂


SESSE

Da min Mommie (mormor) fik nyheden ang. at jeg ventede en pige,gik hun shop amok! 😀 Vi smsede en del, og hun var den der gik allermest op i hvilket tøj og hvilken farve osv! Hun købte de små lyserøde sko som man kan se på billedet 🙂 Hun købte babytøj helt op til str. 68! 🙂 Dengang vidste jeg ikke hvor meget det ville få af betydning. Jeg troede at vi havde masser af tid! Vi skulle have været på shopping sammen..Men..Det var der slet ikke tid til. Jeg havde undervurderet tiden, og taget den for givet. Min Mommie blev alvorligt syg, og døde 4 dage før Mia blev født 🙁


Jeg har slet ikke behøvet at shoppe de sidste 6 måneder! Vi havde rigeligt,-især fra Mommie-helt op til str 68! 🙂 <3  Men nu hvor Mia er rykket op i en 74, betyder det at der ikke er flere jordiske gaver fra hende :'( Til gengæld vil hun altid være i mine tanker når jeg skal købe tøj til vores lille Mia <3

Forleden købte jeg en ny natdragt til hende med blomster. Det var det allerførste tøj jeg har haft interesse i at købe siden Mommies død. Mia ser så nuttet ud i den <3 🙂

mia4marts1

Det bliver ikke rart at skulle pakke tøjet fra Mommie væk, men tiden er kommet til at få det gjort. Om jeg vil det eller ej, så var det et spørgsmål om tid før min lille pige voksede ud af str 68. Tiden er uvurderlig og værdifuld.

Uret tikker mens hjertet slår. Som kun de gamle de kan sige.. Se hvor tiden går <3

God weekend allesammen <3

/Katherina

1 comment / Add your comment below

  1. Man kan købe en dukke som ser ud som en rigtig baby, som kan bruge rigtig baby tøj str. 50-62
    Så kan man bruge sit eget babytøjet igen og min datter syntes det var sjovt at vide at det have hun brugt da hun var lille

Skriv et svar