Vægttabsinfo

Kære læsere

Jeg har fået Dr Phils 20/20 bestseller bog i gave af min dejlige mand 🙂 Han forstår ikke mit problem, da han kæmper med det omvendte hvad vægt angår, men han forsøger at støtte mig det han kan 🙂 Peter skal tage på, og vil gerne veje ihvertfald 7 kg. mere. Jeg vil så gerne have at det lykkedes for os begge! 🙂 <3

Du kan læse om Peters kamp om kiloene HER <—–


Jeg skulle jo tabe ca. 20 kg… I sommers smed jeg nogle billeder ind på bloggen, som er inspireret af Dr. Phil 🙂 Det er også inspireret fra hans bog, at jeg dengang valgte at spise hver 4. time, -Og det begynder jeg så på igen nu 🙂

For at se billeder af maden,-klik HER

Jeg startede i sommers, hvilket du kan læse om HER <—-

Det gik sgu i kage.. Sådan bogstaveligt talt, og jeg er så småt ved at være klar til at tage kampen op igen…!!! 😀


dr1


Det gik galt

Jeg mistede kontrollen over mit vægttab og fik fede kinder og større dunk igen. Der var en masse faktorer der spillede ind, og det med Mikkels knude.. wow.. Jeg var helt færdig. Det væltede sgu min verden 🙁 Min energi og mit overskud forsvandt fuldstændig! 🙁

Du kan læse om Mikkels knude HER.


Det her er dag 2, hvor jeg har fulgt reglerne i Dr. Phils “The 20/20 diet” !!

😀


Alle starter et sted! Det her søde billede viser det ret godt 🙂

trapper


At finde en balance

Jeg har set og mærket hvordan Dr. Phils “The 20/20 diet” fungere for mig 🙂 Vi skal bare have fundet en balance imellem det faktum, at mig og Peter skal spise hver vores mad.

Han må ikke spise junk food, -hvilket er perfekt! Så skal jeg ikke udsættes for de fristelser 🙂 Pyh! Men han skal stadig have den høje fedt % for at tage på, hvor jeg kun må spise den lave. Det er en ekstra udgift vi skal have kigget igennem, for det er vigtigt at vi begge spiser det, som vores kroppe har brug for 🙂 Der er ingen der er vigtigere end den anden. Vi er ligeværdige, og lige vigtige! 🙂


*********************************************************

Det her er en opskrift fra Dr Phils The 20/20 Diet

Min ynglingssmoothie <3 😀

dr2

Opskriften

4-6 isterninger, 1 kop whey chokolate proteinpulver, 1 spiseske peanutbutter, 1 æble, 4-5 spiseskefulde skyr med vaniljesmag (Dr. Phil anbefaler græsk yoghurt med vanilje, men det har jeg ikke kunne finde) og 7 drys kanel 😀


Det med kanel er en smagssag, og jeg elsker kanel! Hehe.. Blend og drik. Den er lækker, og den ligger en god bund! Drik ca 450 ml. vand til din lækre smoothie, så skulle du gerne opleve en god mæthedsfornemmelse i længere tid, end du måske er van til 🙂


*********************************************************

 Tjek liige den her frækkert ud… 😀 

Jeg vil gerne lære at styre mig selv bedre, og mærke efter hvilken type sult det er jeg føler. Og no way om jeg hopper med på en bølge, hvor man skal sluge noget der ikk smager godt! Alle ved, at hvis det smager dårligt, så skal det spyttes ud 😉 Og så er det sku ligegyldigt hvor meget protein det indeholder 😀

Alt er smag og behag. Det er vigtigt at finde det, der fungere for lige netop en selv!  🙂

Den her smoothie..Så nice! 😀

dr3


Hvis der er andre derude som spiser udfra bogen, eller spiser udfra de inspirationer du/I får fra bogen, så vil jeg gerne høre fra dig/jer 🙂 Hvis du ønsker inspiration fra forskellige tabere, så join min gruppe her på facebook, der hedder “Kun for tabere 2016” 🙂

 Klik HER for at blive linket direkte til gruppen.

/Katherina

6 comments / Add your comment below

  1. Er der et sted på dansk man kan se hvad den der “The 20/20 diet” handler om ?
    Med opskrifter osv også`? 😛

  2. Lige et råd til Peter 🙂
    I mine teenageår havde jeg selv problemer med at tage på. Dengang fik jeg at vide af min læge, at jeg skulle spise lidt hver 2.time. Det hjalp mig

  3. Hej.. ved godt det er lang tid siden det er postet.. men mega fedt med DR. Phils bog… jeg vil så gerne selv prøve det, men mit spørgsmål er bogen på engelsk eller? Og var det bare fra den ene til den anden dag du gjorde det? Håber på et svar. Mvh Mia

Skriv et svar