13. December

Heeeeej derude!!

mig1

Vores 2 års bryllupsdag 🙂

I anledning af  vores”Bomuldsbryllup” havde min mor et hviskestykke med i 100% bomuld 😀 Nice tanke! 😀 Vi havde ellers planer om en børnefri tur,men sådan gik det ikke..haha 😀 Jeg tog min Mommies gamle smykker og min nissehue på,og så gik vi ellers ned i byen 🙂


Vi havde Alex med,og mens han rendte hen i en telefonboks tæt på Føtex,blev Peter stoppet op-af en munk………… O_o

Seriøst. En rigtig munk! 😀 Jeg har aldrig mødt sådan en før!  🙂 Han talte om en masse fantastiske ting! 🙂 Det skulle jeg altså have et minde af! 😀 Vi købte bøgerne som at han ville sælge, og jeg ville have hans autograf da han var forfatter af en af bøgerne 🙂 Gæt hvordan jeg betalte??!! 😀

mig2


Med mobilpay…En munk med F****** mobilpay o_O 😀

Så nu skal der læses!! 🙂

Havde ellers nævnt at jeg ville læse koranen som den næste bog,men det her kommer så liiige koranen i forkøbet 🙂 Elsker at læse,så ser frem til en masse hyggetid de næste kolde måneder 🙂 <3


Håber at i alle har haft en dejlig weekend 🙂

/Katherina

Skriv et svar