2 dec. Hjælp børnene!

Godmorgen derude 🙂

Jeg bringer lige et følsomt emne op..


Som alle ved,-så er der kommet mennesker til Danmark som har brug for hjælp. Nogle af de her mennesker, er kun børn 🙁 Børn der fryser, og ikke er van til vores iskolde temperature 🙁 Hvis jeg sad og frøs,-og var vidne til at jeg ikke kunne hjælpe mine børn med at få varmen, så ville jeg være meget taknemmelig hvis der var nogen der ville hjælpe min familie her i vinteren..! 🙂

MIG


Det må være så forfærdeligt at se sit barn fryse! 🙁 Prøv at forestil dig at have et lille barn-men du har ikke nogen barnevogn, som dit lille barn kan finde tryghed og ro i..!! 🙁 Dine børn har ingen fast base. De fryser og er bange 🙁 I en situation som denne, så er det ekstra vigtigt at få genskabt noget tryghed omkring de her mennesker 🙂


Lige nu ærger jeg mig over at vi gav vores altan barnevogn væk! 🙁 Hvis vi stadig havde haft den, så havde jeg taget til Børkop og afleveret den der, for jeg ved at der er forældre der virkelig har brug for alt den hjælp de kan få!

 


Det her dejlige billede viser kærlighed og uskyldighed. Alle børn fortjener at føle tryghed og ro! <3

Sesse1


Der florere meget had omkring den her målgruppe i øjeblikket. I tilfælde af at du er en af dem der føler had, så vil jeg be dig om at ligge dit had til side, og se de her mennesker-som mennesker,-og ikke som folk der vil dig noget ondt..

venskab


I HÅBET OM AT NÅ UD TIL FOLK DER KAN HJÆLPE…..

“Vi har fået nye beboere på et asylcenter her i Børkop. Unge syriske flygtningefamilier med ret små børn. Alle under 12 år.
Meldingen er at de mangler varmt tøj, overtøj, sko, indesko (der er pissefodkoldt, der hvor de er blevet indkvarteret). De går rundt i tynde jak
ker og kondisko.
Samt barnevogne og klapvogne – og alt muligt andet. De har pt. 2 barnevogne til deling mellem ca. 20 småbørn.
Så hvis nogen har noget i overskud, vil det blive modtaget med taknemmelighed af familierne.”

Kontakt centret for aflevering:
Center Børkop
Vestergade 1A
7080 Børkop
Tlf: 23 80 46 05


1511


 

Jeg erkender, at jeg har et håb om at nå ud til så mange mennesker, som at der vil donere deres barnevogne, at alle de små børn indenfor en kort tidsperiode-har en tryg base og noget varmt tøj på kroppen! 🙂 <3

Hvis vi skal ændre fremtiden,så må se fortiden i øjnene, og bruge nutiden på at vise kærlighed og venlighed.

/Katherina

Skriv et svar