I dag gennemførte jeg mit første løb!!

Kære læsere


Selvom Mia ikke er ret gammel så har jeg sat fokus på mit ønske om vægttab 🙂

Du kan læse om begyndelsen her :O)

Jeg havde egentlig den opfattelse, at et løb var for fitness mennesker. De der a-skåls kvinder og 6-pack mænd. Så jeg ville gerne forsøge at deltage i et løb – om ca. 10 kg fra nu af 😉 Men sådan gik det ikke! Jeg havde tilmeldt mig 5 kilometers løbet, men jeg tror faktisk godt at jeg kunne have klaret mere, hvis jeg havde haft mad med 😀 Det var wierd at løbe forbi alle de mennesker som der stod og heppede, men endnu federe at løbe hen mod målstregen OG OVER DEN!! 😀

Succes!running

Det havde jeg sgu ikke troet at jeg skulle gøre! 😀

I anledningen af deres jubilæum blev der uddelt medaljer! Sikke en fedt minde at have om mit første løb 😀

Im so happy!

Jeg har en gruppe på facebook der hedder “Kun for tabere 2015”. Jeg elsker den! De medlemmer der er kommet til, er så søde til at gejle hinanden op! I aften skal jeg gå planken ud 😀 Omg jeg hader planken….Men hey. Det er lidt sjovt når man går planken ud med andre. Der går sgu lidt sport i det 😀

Desuden…Så er vores lille skat 2 mdr gammel i dag <3 🙂

2mdr

Jeg syntes hun har været en del af mit liv sådan ca altid 😀 men vildt at tænke på at det i morges var to måneder siden jeg fødte hende inde i vores soveværelse og selv tog imod hende! 😀

Læs om Mias fødsel her :O)

Fantastisk dag!

/Katherina

 


Lirumlarumleg


nelly-com-new


 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar