En på opleveren..

Kære læsere 🙂

Nu er sommerferien slut, og hverdagen banker på igen 🙂 Vi kom desværre ikke ud og se så meget, af mange forskellige grunde, men nok mest pga. Mias fødsel 🙂 Men så er det jo godt, at efterårsferien ikke er så langt væk 🙂 Og jeg tror helt ærligt, at det er på tide, at vi kommer lidt væk, så vi kan opleve noget nyt 🙂

Alexzander kigger ud over vandet 1

Alexzander sidder og spejder efter stranden, den dag vi tog ud til “Albuen” i Vejle 🙂

Så jeg har været en tur rundt på nettet, og er faldet over Sweet Deal 🙂 På deres hjemmeside er det muligt at bestille mange typer af oplevelser. Alt lige fra et par dage ved vesterhavet og til ferier i Dubai og Beijing 🙂 Og så til penge der er til at betale 😉

sweetdeal logo


Tror nu ikke at vi kommer til Kina, men det er da dejligt at muligheden er der, hvis man lige fik lyst (og råd) til at ta afsted 😀

Så i første omgang bliver det nok til en “rejse” til et sted her i Danmark, hvis vi da ikke vinder en tur til Thailand for to i 14 dage 🙂 Det kan man nemlig, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev 😉 Det ville fandme være lækkert!

Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet her 🙂  Vi synes det er værd at kigge på, og det skader jo ikke at prøve 🙂 Man vinder jo ikke, hvis man ikke prøver 😉

sweetdeal info

Skriv et svar